Naar boven

Video

Video is een ideaal medium om het verhaal van jouw merk te vertellen. Studio Angelineau is bedreven in storytelling en weet als geen ander een merk, organisatie of boodschap haarscherp door te vertalen en tot leven te brengen. Wie gezien wil worden, moet online zichtbaar zijn en wie online zichtbaar wil zijn, gebruikt video’s.

Jubileum-expositie Industrieel Ontwerpen TU Delft 50 jaar

Vertel meer, in minder woorden

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. En zo is dat. Met video ben je namelijk instaat om meerdere zintuigen van je doelgroep tegelijk te prikkelen. Met beelden en geluiden wakker je nieuwsgierigheid aan en presenteer je jouw merk met meer context. Je laat letterlijk zien wat de meerwaarde is en waar jouw merk voor staat. Show don’t tell.

Video is persoonlijker

Video’s zijn één van de meest effectieve manieren om je merk nog persoonlijker te maken en daarmee je engagement en conversie fors te verbeteren. Met een video is het immers makkelijker om naast informatie ook emotie over te brengen die je doelgroep raakt en aanspreekt. Video geeft jouw merk meer betekenis en karakter.

Het Nieuwe Logisch tassen
Beta&Tech Experience

Je boodschap en merk blijft beter

Zorg ervoor dat je boodschap blijft hangen en ga voor maximale impact. Video is een doeltreffende vorm van merkactivatie om een boodschap op een inclusieve en toegankelijke manier te presenteren. Video’s worden vaak begrijpelijker bevonden dan teksten. Daarnaast zorg je met video ervoor dat jouw boodschap een groter publiek vindt via meer kanalen.

Cases

Onderzoek

Ontwerp

testimonials quote pattern

Gedurende een half jaar heeft Studio Angelineau regelmatig bij ons gefilmd en ons verrast met vier kwalitatieve video’s. Stuk voor stuk met een verfrissende insteek. Het was net als de vorige keer weer een fijne samenwerking.

Maretta Jol
TU Delft

Laat jouw merk tot leven komen

Geïnspireerd geraakt en wil je ook impact maken met pakkende merkactivaties? Wij helpen je graag met deze mooie uitdaging. Neem contact met ons op.
    Studio Angelineau