Naar boven

Merkstrategie

Een slimme merkstrategie geeft jouw merk betekenis. Het is de koers waarmee jouw merk vaart richting impact. Hoe scherper die koers, hoe korter de weg naar een solide merk. Door de vertaalslag te maken naar een visuele strategie laten we jouw merk tot leven komen.
Player Enabled website

Focus

Een merkstrategie brengt focus in je organisatie. Hierdoor weet je doelgroep wat ze van het merk mogen verwachten. Tegelijkertijd creëert het voor jouw organisatie de mogelijkheid om doelgericht te bouwen aan het merk. Gefocust en kloppend tot in de details.

Herkenbaarheid

Een sterk merk voelt als thuiskomen. Met een merkstrategie bouw je actief aan een herkenbaar en solide merk. Een visueel verhaal dat zich makkelijker onderscheidt tegenover de concurrentie en aanvoelt als een warm bad.

Het Nieuwe Logisch Abri
Mobility|Society

Consistentie

Consistentie is de sleutel tot succes. Een consequent merk stelt je in staat om te groeien op het gebied van betrokkenheid bij je doelgroep. Een merkstrategie vormt hiermee een ideaal uitgangspunt voor de manier waarop jouw verhaal consequent wordt doorgevoerd en gewaarborgd.

Cases

Onderzoek

Ontwerp

testimonials quote pattern

Vanuit Raccoon Serious Games werk ik regelmatig samen met Studio Angelineau. Ze weten onze wensen heel scherp (en snel) om te zetten naar een krachtig ontwerp voor onze serious games. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarnaast ook gewoon fijne personen om mee te werken. Ik zou Studio Angelineau aanbevelen.

Kristel Thieme
Mede-oprichter Raccoon Serious Games

Laat jouw merk tot leven komen

Geïnspireerd geraakt en wil je ook impact maken met een merk dat aanzet tot actie? Wij helpen je graag met deze mooie uitdaging. Neem contact met ons op.
    Studio Angelineau