Naar boven

Merkactivatie

Met pakkende merkactivaties genereer je bekendheid, bouw je aan sterke connecties en zet je aan tot het doen van gewenste acties. Middels opvallende en doeltreffende campagnes en fysieke ervaringen laten we jouw merk tot leven komen.
Jubileum-expositie Industrieel Ontwerpen TU Delft 50 jaar

Binding met de doelgroep

Als merk kun je veel winst behalen door het contact met bestaande en potentiële afnemers te intensiveren. Een sterke merkactivatie draagt bij aan impactvolle en relevante klantenbinding. Door middel van ervaringen, campagnes of events breng je het merk rechtstreeks in contact met je doelgroep.

Herkenbaarheid

Niemand houdt van eenheidsworst. Zeker jouw doelgroep niet. Met merkactivaties creëer je prikkelende en creatieve ervaringen, campagnes of events die bijdragen aan een herkenbaar en sterk merk.

Het Nieuwe Logisch tassen
Beta&Tech Experience

Zet aan tot actie

Naast het betrekken van je doelgroep bij het merk, zet een merkactivatie aan tot het doen van concrete en gewenste acties. Denk hierbij aan het kopen van jouw product of het bewerkstelligen van gedragsverandering. Je prikkelt jouw doelgroep met een totaalbeleving die aanspoort om direct te handelen.

Cases

Onderzoek

Ontwerp

testimonials quote pattern

Gedurende een half jaar heeft Studio Angelineau regelmatig bij ons gefilmd en ons verrast met vier kwalitatieve video’s. Stuk voor stuk met een verfrissende insteek. Het was net als de vorige keer weer een fijne samenwerking.

Maretta Jol
TU Delft

Laat jouw merk tot leven komen

Geïnspireerd geraakt en wil je ook impact maken met pakkende merkactivaties? Wij helpen je graag met deze mooie uitdaging. Neem contact met ons op.
    Studio Angelineau