Naar boven

Studio Angelineau is een multi-skilled creatieve studio

Geen eenheidsworst, maar wat jij nodig hebt

Branding

Hoe komt jouw project of bedrijf het beste uit de verf? Een merk bestaat uit veel meer dan alleen een logo en een kleur. Het hele aanzien van een bedrijf wordt bepaalt hoe het zich presenteert en gedraagt.

Daarom denken wij bij Studio Angelineau graag verder dan je logo, huisstijl en visuele identiteit. Wij zorgen dat je waarden op een lijn zitten, en denken mee over strategie.   

Illustraties

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Illustraties zijn daarom perfect om een complex verhaal goed begrijpbaar maken, of juist iets saais visueel aantrekkelijk maken.

De jarenlange ervaring met grafisch ontwerpen en visueel vormgeven die je krijgt met Studio Angelineau, zorgt voor unieke en oogstrelende resultaten die goed communiceren.

Evenementen

De meest prikkelende manier om je merk of boodschap binnen te laten dringen is wel door het te ervaren.

Studio Angelineau kan de hele evenementenorganisatie regelen of juist creatief aanvullen. Met heldere en relaxte projectmanagement wordt alles op tijd geregeld en alle partijen tijdig benaderd. 

Verpakkingen

Voordat jouw product in iemands huis of bedrijf beland, moet het gekocht worden. Een goede verpakking is daarbij essentieel. Deze zal jouw doelgroep aanspreken en door het grafisch ontwerp goed opvallen in zowel de winkel als webshop. 

Studio Angelineau kan je ook adviseren in productie en materiaalkeuze van verpakkingen. 

Fotografie

Zorg voor mooie herinneringen voor jouw evenement, feest of bruiloft. De hoog gewaardeerde evenementenfotografie van Studio Angelineau legt je evenement vast met een uniek oog voor sfeer en mensen. Dit alles in hoge kwaliteit en snelle oplevering.

Wil je een product of ervaring verkopen? Dankzij goede productfoto’s krijgen klanten een goed beeld van jouw product.

Video en animatie

Vertel je verhaal met een perfecte harmonie van bewegend beeld en geluid. Van interviews tot productvideo’s, of een trailer van je escape room. Noem het en Studio Angelineau zal het voor je maken.

Wij gaan voor anders en niet afgezaagd, een video moet namelijk onderhoudend zijn.