Naar boven

Studio Angelineau is een multi-skilled creatieve studio

Geen eenheidsworst, maar wat jij nodig hebt

Branding

Studio Angelineau brengt jouw merk tot leven. Een merk bestaat uit veel meer dan enkel een logo en een kleur. Het hele aanzien van een bedrijf wordt bepaalt hoe het zich presenteert en gedraagt.

Daarom denken wij bij Studio Angelineau graag verder dan je logo, huisstijl en visuele identiteit. Wij zorgen dat jouw waarden op een lijn zit en denken mee over de strategie.   

Illustraties

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Illustraties zijn perfect om een verhaal begrijpbaar en visueel aantrekkelijk te maken.

De jarenlange ervaring met grafisch ontwerpen en visueel vormgeven van Studio Angelineau, zorgt voor unieke en oogstrelende resultaten die het juiste communiceren.

Evenementen

De meest prikkelende manier om je merk of boodschap binnen te laten dringen is wel door het te ervaren.

Studio Angelineau kan jouw hele evenementenorganisatie regelen of juist creatief aanvullen. Met heldere en prettige projectmanagement wordt alles op tijd geregeld voor het beste resultaat.

Verpakkingen

Voordat jouw product in iemands huis of bedrijf beland, moet het gekocht worden. Een goede verpakking is daarbij essentieel. Een goed grafisch ontwerp spreekt jouw doelgroep aan valt op in zowel de winkel als webshop. 

Studio Angelineau adviseert je ook graag in de productie en materiaalkeuze van verpakkingen. 

Fotografie

Zorg voor mooie herinneringen voor jouw evenement, feest of bruiloft. De hoog gewaardeerde evenementenfotografie van Studio Angelineau legt je evenement vast met oog voor sfeer en mensen. Dit alles in hoge kwaliteit en snelle oplevering.

Wil je een product of ervaring verkopen? Dankzij goede productfoto’s krijgen klanten een goed beeld van jouw product.

Video en animatie

Vertel je verhaal met een perfecte harmonie van bewegend beeld en geluid. Van interviews tot productvideo’s. Studio Angelineau maakt het graag voor je.

Onze video’s en animaties zijn uniek en ademen jouw visie. een doeltreffende video moet namelijk onderhoudend én persoonlijk zijn.