Naar boven

Met creatieve interventies brengt Raccoon Serious Games teams in beweging en stimuleert innovatie binnen organisaties

Raccoon Serious Games logo zwart
Raccoon Serious Games visitekaartje

Raccoon Serious Games is aanjager van kleine en grote veranderingen

Uitdagingen rondom veranderingen binnen bedrijven, overheden en de samenleving zijn omvangrijker en complexer dan ooit. Er is behoefte aan impact en traditionele methoden voldoen niet meer om dit voor elkaar te krijgen. Raccoon Serious Games ontwikkelt serious games, interventies en events om mensen en organisaties écht in beweging te krijgen.

Een speels merk dat inspireert en nieuwsgierig maakt

In co-creatie heeft Studio Angelineau samen met Raccoon Serious Games een energiek merk neergezet dat nieuwsgierig maakt. Het beeldmerk bestaat uit het ondeugend maskertje van de wasbeer en is verwerkt in het logo. De tone of voice is zakelijk speels en toegankelijk. Met hun serious games proberen ze immers ook innovatie op een speelse en bovenal toegankelijke manier te bewerkstelligen.

testimonials quote pattern

Vanuit Raccoon Serious Games werk ik regelmatig samen met Studio Angelineau. Ze weten onze wensen heel scherp (en snel) om te zetten naar een krachtig ontwerp voor onze serious games. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarnaast ook gewoon fijne personen om mee te werken. Ik zou Studio Angelineau aanbevelen.

Kristel Thieme
Mede-oprichter Raccoon Serious Games
Raccoon Serious Games auto
rollupbanner Raccoon Serious Games

Een gedurfde stijl dat aanvoelt als een warm bad

De kleur geel draagt bij aan herkenbaarheid en het gevoel van een warm bad. Een gedurfde kleur die samen met de contrasterende kleur blauw voor een spannend geheel zorgt. Daarnaast vormen De ‘blobs’ een belangrijk onderdeel in de huisstijl en worden toegepast om speels vlakken te creëren en kleur toe te voegen.

Raccoon Serious Games huisstijl

Bekijk meer cases

Wil je dat jouw merk tot leven komt?

Geïnspireerd geraakt en wil je ook impact maken met een merk dat aanzet tot actie? Wij helpen je graag met deze mooie uitdaging. Neem contact met ons op.
    jord de kat angelino jorn koning