Naar boven

Player Enabled helpt je te ontsnappen naar een wereld waar je beperking geen rol speelt.

Player Enabled logo
Player Enabled website

Een pro-actief merk dat aanmoedigt, zonder te bemoederen

Voor Player Enabled heeft Studio Angelineau een pro-actief merk neergezet dat aanmoedigt zonder te bemoederen. Be the hero you want to be. Een merk dat je helpt te ontsnappen naar een wereld waar je beperking geen rol speelt. Jij bent de eindbaas. “Dit is jouw controller!”

Dynamische veranderende vormen waar de websitebezoeker invloed op heeft

De tone of voice is vriendelijk, vertrouwelijk en is gericht op de persoonlijke reis van de gamer. De stijl is te omschrijven als clean en verzorgt, maar straalt tegelijk ook iets magisch uit. Het is toegankelijk en biedt ruimte voor de rijke verbeelding. De dynamische attributen en opvallende bliksemschichten maken dat het merk van Player Enabled echt tot leven komt.

Player Enabled smartphone
Player Enabled website
testimonials quote pattern

Studio Angelineau ontwerpt met een oog voor de doelgroep. Doordat zij meteen de doelgroep betrokken bij de ontwikkeling van het merk, werd er een merk geboren dat naadloos aansluit bij de wensen van de doelgroep. Het resultaat ging verder dan een huisstijl, het is een visueel verhaal.

Oskar Zakrzewski
Projectlead Player Enabled
Player enabled huisstijl

Een stijl die oproept tot activisme en aanzet tot denken

Player Enabled is als één heldere boodschap en stijl naar buiten gebracht doordat de merkstrategie en merkactivaties vanaf het begin compleet in elkaar zijn verweven. Met de rol als creative director heeft Studio Angelineau ervoor gezorgd dat er een positief en aanmoedigend merk is gecreëerd dat focus legt op hetgeen wat iemand wel kan in plaats van niet.

Bekijk meer cases

Wil je dat jouw merk tot leven komt?

Geïnspireerd geraakt en wil je ook impact maken met een merk dat aanzet tot actie? Wij helpen je graag met deze mooie uitdaging. Neem contact met ons op.
    jord de kat angelino jorn koning