Naar boven

Het Nieuwe Logisch brengt verandering in de manier hoe we produceren en consumeren

Het Nieuwe Logisch logo zwart
Het Nieuwe Logisch billboard

Het Nieuwe Logisch ziet afvalmaterialen als een berg vol potentieel.

Het is niet logisch dat we geen idee hebben waar onze producten vandaan komen en dat we zoveel nieuwe grondstoffen gebruiken. Het Nieuwe Logisch gelooft dat het anders kan. Bestaande materialen hergebruiken, lokaal produceren en producten ontwerpen om lang mee te gaan. Eerlijke producten waarbij je denkt “vet!” en daarna pas denkt: “oh, van deze materialen?”

Het Nieuwe Logisch Abri
Het Nieuwe Logisch

Een activistisch merk dat inspireert en uitnodigt tot een betekenisvol gesprek

Studio Angelineau heeft geholpen bij het vorm geven van zowel de strategie als de eindproducten. We hebben onderzocht welke afvalstromen nog niet duurzaam worden verwerkt en hebben marktonderzoek gedaan met een crowd-funding campagne. De producten en de marketing zijn ontworpen met één visie die aanmoedigt om anders te denken. In de marketing zie je veel kleuren die de clichés van duurzaamheid doorbreken, met inspirerende uitspraken die uitnodigen tot een betekenisvol en soms confronterend gesprek.

Het Nieuwe Logisch Billboard
Het Nieuwe Logisch tassen
Het Nieuwe Logisch

Vanaf het eerste moment betrokken voor één heldere boodschap en stijl

Het Nieuwe Logisch is als één heldere boodschap en stijl naar buiten gebracht doordat de strategie, het ontwerp en de organisatie vanaf het begin compleet in elkaar zijn verweven. Met de rol als creative director heeft Studio Angelineau ervoor gezorgd dat er een consistente en transparant merk is gecreëerd waarmee het Nieuwe Logisch impact maakt en mensen aan het denken zet.

testimonials quote pattern

“Voor deze campagne was een sterk merk key tot succes. Onze visie komt terug in een originele en bondige boodschap en het merk is tot in de details doorgevoerd. Dit sluit goed aan bij de aandacht die wij besteden aan de ontwikkeling van de tassen en heeft eraan bijgedragen dat onze campagne in zo’n korte tijd een succes werd!"

Marianne Vollebergh
Initatiefnemer Het Nieuwe Logisch
Het Nieuwe Logisch website
Het Nieuwe Logisch smartphone
Het Nieuwe Logisch poster

Bekijk meer cases

Wil je dat jouw merk tot leven komt?

Geïnspireerd geraakt en wil je ook impact maken met een merk dat tot nadenken aanzet? Wij helpen je graag met deze mooie uitdaging. Neem contact met ons op.
    jord de kat angelino jorn koning