Naar boven

Justspark laat haar klanten floreren in hun vak met dynamische en wezenlijke IT-innovaties

Justspark doet het graag anders en laat bedrijven stralen met IT-oplossingen op maat

Voor Justspark staan IT-omgevingen in dienst van de mens. Ze stoppen daarom graag alle energie in het bouwen van doeltreffende systemen waarmee hun klanten ongelimiteerd andere mensen kunnen inspireren. Hierbij focust Justspark zich op de betrouwbaarheid. Door dit te combineren met een persoonlijke aanpak en de walk-the-talk mentaliteit ontstaat er een spark.

Een betrouwbaar merk dat continu in beweging is

Voor Justspark heeft Studio Angelineau een merk ontwikkeld dat straalt en in beweging is. Zo kun je in het stijlelement zowel een pijl als een kruis zien. Justspark bevindt zich immers op het kruispunt tussen mens en techniek. Ook de spark komt erin terug. De frisse kleuren kom je niet snel tegen in een IT wereld. De blauwe achtergrond zorgt voor de degelijke en betrouwbare uitstraling.

testimonials quote pattern

Als onderdeel van onze herpositionering heeft Studio Angelineau ons geholpen met een traject voor een nieuwe merkstrategie. Het was een flinke verandering; een nieuwe bedrijfsnaam, merkverhaal en huisstijl. Een spannende stap na 24 jaar, maar het resultaat sluit enorm goed aan bij onze aangescherpte kernwaarden en het nieuwe marketingplan. Wij kunnen weer jaren vooruit!

Goran Grcic
Oprichter en managing director Justspark

Het menselijke karakter draagt bij aan meer binding en herkenbaarheid

Het stijlelement is veelzijdig inzetbaar. Het is zowel een aandachttrekker als een mooi subtiel accent. Het moderne lettertype met luchtige opzet en zachte corners zorgt voor de vriendelijke uitstraling. Ook de fotografie is open, fris en draait om de persoon. Dit zorgt voor een menselijk karakter en meer binding en herkenbaarheid. Justspark levert immers mensenwerk met impact.

Bekijk meer cases

Wil je dat jouw merk tot leven komt?

Geïnspireerd geraakt en wil je ook impact maken met een merk dat anderen laat floreren? Wij helpen je graag met deze mooie uitdaging. Neem contact met ons op.
    jord de kat angelino jorn koning