Naar boven

De beste ontwerper van Delft

Zoek niet verder, wij hebben er zelfs twee!

Jord de Kat Angelino - de beste ontwerper van Delft

De ontwerpers Jord de Kat Angelino en Emma Hoogenboezem zijn uitgeroepen tot de beste ontwerpers van Delft. Ze deden mee met Google-contest van De Brouwerij. 

De beste ontwerpers van Delft zijn Jord de Kat Angelino en Emma Hoogenboezem. Beiden actief bij Studio Angelineau. De competitie volgde op zeer nauwe voet; Andrea van den Berg van Berg designs liep gedurende lange tijd voor bij deze marathon. Dit is te zien in de foto hiernaast, waarbij Jord en Andrea hard aan het strijden zijn voor de titel op Google voor de beste ontwerper van Delft.

Hoe komt het dat Studio Angelineau de beste ontwerper is van Delft?

Als je je merk tot leven wilt laten komen, dan ben je natuurlijk op zoek naar de beste partner die dit voor je kan regelen. Door de hoogopgeleide ontwerpers met jarenlange ervaring die bij Studio Angelineau werken, wordt je merk goed begrepen en uitgewerkt, om vervolgens tot leven te laten komen!

De kracht van samen

Kenmerkend aan de hulp van Studio Angelineau is de energieke samenwerking tussen Jord en Emma. Samen met klanten zorgen wij dat we het beste naar boven halen uit je merk.

Van samenwerken met Studio Angelineau kun je zeggen dat je de beste ontwerper van Delft krijgt. 

Leven in de Brouwerij

Je merk tot leven laten komen, kan dankzij Studio Angelineau. De studio is onderdeel van Ondernemerscollectief De Brouwerij. Daardoor kan Studio Angelineau altijd samenwerken met de beste creatievelingen van Delft. Geen idee te gek voor de specialisten van De Brouwerij. 

Wat zeggen anderen

Bovenstaande is natuurlijk voor de leuk, maar onderstaande reviews liegen er niet om

testimonials quote pattern

Als onderdeel van onze herpositionering heeft Studio Angelineau ons geholpen met een traject voor een nieuwe merkstrategie. Het was een flinke verandering; een nieuwe bedrijfsnaam, merkverhaal en huisstijl. Een spannende stap na 24 jaar, maar het resultaat sluit enorm goed aan bij onze aangescherpte kernwaarden en het nieuwe marketingplan. Wij kunnen weer jaren vooruit!

Goran Grcic
Oprichter en managing director Justspark

Studio Angelineau ontwerpt met een oog voor de doelgroep. Doordat zij meteen de doelgroep betrokken bij de ontwikkeling van het merk, werd er een merk geboren dat naadloos aansluit bij de wensen van de doelgroep. Het resultaat ging verder dan een huisstijl, het is een visueel verhaal.

Oskar Zakrzewski
Projectlead Player Enabled

“Voor deze campagne was een sterk merk key tot succes. Onze visie komt terug in een originele en bondige boodschap en het merk is tot in de details doorgevoerd. Dit sluit goed aan bij de aandacht die wij besteden aan de ontwikkeling van de tassen en heeft eraan bijgedragen dat onze campagne in zo’n korte tijd een succes werd!"

Marianne Vollebergh
Initatiefnemer Het Nieuwe Logisch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mattis, orci ut tempor congue, urna risus feugiat augue, et condimentum mi urna sit amet risus. Nulla lacinia nulla eget magna aliquet, ac facilisis eros commodo. Donec tincidunt varius libero, sed condimentum massa efficitur a.

Iemand

De foto's zien er super uit! Het is voor het eerst dat we zulke professionele foto's hebben, dus dat is heel prettig voor onze communicatie en promotie.

Eileen Stornebrink
Co-founder Studio Inscape

Emma en Jord hebben onze 1000 ideeën en wensen vertaald naar een pakkende huisstijl en logo waar wij de komende jaren mee vooruit kunnen. De snelle communicatie, verrassende visualisaties en het stap voor stap meegenomen worden in het creatieve proces, maakt het een feest om samen te werken met Studio Angelineau.

Marianne Vollebergh
Mede-oprichter The Bin

Studio Angelineau heeft ons in zeer korte tijd geholpen met de branding tijdens de transitie van DSM Advanced Solar naar Endurans. Hierbij namen ze ons mee in het ontwerpproces. We zijn zeer te spreken over het resultaat!

Annet Hoek
Global Communications and Branding Lead bij Endurans Solar

Gedurende een half jaar heeft Studio Angelineau regelmatig bij ons gefilmd en ons verrast met vier kwalitatieve video’s. Stuk voor stuk met een verfrissende insteek. Het was net als de vorige keer weer een fijne samenwerking.

Maretta Jol
TU Delft

Studio Angelineau is kundig, snel en smaakvol heeft goede ideeën, denkt klantgericht en is zeker een aanrader.

Sabine Joosten
Ondernemer en professioneel fotograaf

Wij hadden heel snel een teaser-video nodig voor de opening van ons online evenement. Studio Angelineau heeft binnen no-time een selectie uit de door ons gestuurde korte films gemaakt, en stelde een voorbeeldige en onderhoudende video samen, die door alle toeschouwers bijzonder gewaardeerd was. De communicatie tijdens dit snelle project was betrokken en duidelijk, en het resultaat had hoge kwaliteit, een aanrader dus!

Ioan Lager
TU Delft

Vanuit Raccoon Serious Games werk ik regelmatig samen met Studio Angelineau. Ze weten onze wensen heel scherp (en snel) om te zetten naar een krachtig ontwerp voor onze serious games. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarnaast ook gewoon fijne personen om mee te werken. Ik zou Studio Angelineau aanbevelen.

Kristel Thieme
Mede-oprichter Raccoon Serious Games