Naar boven

Ons team brengt jouw boodschap tot leven

Wij helpen bedrijven, stichtingen en initiatieven met allerlei uitdagingen op het gebied van onderzoek, ontwerp en organisatie.

We zijn onderzoekende ontwerpers in hart en nier. Onze nieuwsgierigheid geniet van complexe uitdagingen en onze creativiteit lonkt naar goed doordachte ontwerpen waar de eindgebruiker centraal staat. 

Overleg tussen de beste ontwerpers van Delft Jord de Kat Angelino en Emma Hoogenboezem

Jord de Kat Angelino

Vertaalt het idee zo naar werkelijkheid

Jord is onderzoekend ontwerper, videomaker en evenementenorganisator. Al ruim 17 jaar helpt hij bedrijven met mooie en inhoudelijke resultaten.

Jord heeft een goed vermogen wensen en eisen van de klant juist te interpreteren en deze om te zetten naar uiteenlopende resultaten. Door zijn wijde interesse en breed scala aan stijlen en skills, kan Jord voor ieder project een passend en uniek resultaat zorgen.

In zijn vrije tijd organiseert hij festivals, feesten en exposities. Daarmee wil hij opkomende artiesten een podium geven en bezoekers inspireren.

Emma Hoogenboezem

Zit scherp op de totale ervaring

Dit is Emma, en zij zoekt altijd naar diepgang. Met frisse ideeën en een scherp oog voor de totaalervaring, maakt zij de beleving van jouw boodschap compleet.

Het is belangrijk dat je boodschap goed begrepen wordt, niet alleen door je doelgroep, maar ook door jullie zelf. Emma onderzoekt en denkt mee en verheldert zaken zodat je basis staat als een huis. 

Emma is ook actief bij de creatieve helden van Komovo, waar ze nieuwe richtingen vinden om complexe problemen op te lossen. 

Jorn Koning

Zet jouw video-wens om in een toppproductie

Video’s laten verhalen tot leven komen, en Jorn zorgt hier als geen ander voor.  Vol enthousiasme script, filmt of animeert Jorn.

Een video kan kijkers raken, een goed begrip van de doelgroep en de gewenste boodschap is daarvoor key. Jorn weet dit om te zetten in passende scripts en storyboards, met een succesvolle video of animatie tot gevolg.

Samen met Jord schiet Jorn voor jouw merk een fantastische video. Jorn is zelf ook actief als Jorn Koning – film director.

Andrea van den Berg

Verrijkt jouw boodschap met sterke illustraties

Andrea is een all-round grafisch ontwerper en is dan ook betrokken bij zowel de brainstorm als productie. Van kleuren tot patronen en vertellende illustraties, Andrea heeft er een oog voor.

Illustraties werken vaak duidelijker dan een lap tekst. Als ontwerper, is Andrea ook erg sterk in illustraties en visuals maken.

Andrea zit niet stil, want naast ontwerper is ze ook kunstenaar en werkzaam bij een lokaal lasersnij-bedrijf. Ook is Andrea actief met Berg Designs, want ze kleurt niet binnen de lijntjes. 

Jesper Mokveld

Werkt het uit tot in de kleine details

Als frisse aanwas is Jesper een creatief ontwerper en commercieel denker. Jesper heeft snel door waar de kansen liggen van een merk en verkent vakkundig de visuele mogelijkheden.

Daarnaast heeft Jesper een goed gevoel voor consequente formats en handige hulplijnen, nog nooit was je merk zo gestructureerd en makkelijk consequent te houden.

Voordat Jesper Commerciële Economie is ging studeren heeft hij succesvol de opleiding Mediavormgeving afgerond. Door deze creatieve en commerciële achtergrond is Jesper een goede aanwinst aan bij bijna elk project. 

Jesper Mokveld
Nieuwsbrief

  Een creatiefcreatief netwerk

  De mogelijkheden zijn eindeloos

  Samen bereik je meer! Dus zijn je plannen groter dan groots? Bereik de slagkracht van een grote organisatie dankzij de vele specialisten waar Studio Angelineau nauw mee samenwerkt.
  Studio Angelineau is aangesloten bij het New Future Lab, hierdoor is geen enkele uitdaging te groot doordat wij snel een van de vele specialisten kunnen aanhaken waar wij vaak mee samen werken.

  Vaak moet er niet alleen worden gewerkt aan de merkstrategie van je bedrijf, maar ook aan je algemene strategie. Hiervoor schakelen wij de scherpe experts van Komovo in. 

  Wij ontwerpen voor een digitale wereld die ons als mens effectief ondersteunt, Future Ready Design bouwt de online merk-uitingen.