Naar boven

Wij zijn een team van nieuwsgierige creatievelingen die graag doorpakken om de wereld een stukje beter te maken.

Wij geloven in een nieuwe toekomst. Een maatschappij waar een open blik centraal staat, met aandacht voor cultuur, onderwijs, zorgzaamheid en de natuur.

Emma Hoogenboezem

Duikt diep in de materie

Dit is Emma, iemand die altijd op zoek is naar diepgang. Met frisse ideeën en een scherp oog voor de totaalervaring, zorgt zij ervoor dat jouw missie daadwerkelijk impact maakt. Emma onderzoekt en denkt mee, en verheldert zaken zodat je basis staat als een huis. Al onderzoekende vertaalt ze deze naar relevante en betekeninsvolle ruimtelijke ervaringen.

Jord de Kat Angelino

Vertaalt het idee zo naar werkelijkheid

Jord helpt al 18 jaar organisaties bij het versterken van hun missie. Zijn afkeer van halfbakken werk heeft hem gedreven om te studeren aan de TU Delft, om goed te ontwerpen vanuit de beoogde context. Door zowel organisatorisch als creatief sterk te zijn, weet hij het beste uit de missie van klanten te halen.

Emma en Jord zijn de constante factor in projecten, zo krijg je van idee tot realisatie consequente resultaten met diepgang. We ontzorgen je ook nog eens door onze waaier aan specialisten. 

Per project stellen we een gericht team samen, dat doen we samen met onze specialisten. Zo zetten we per uitdaging de meest geschikte mensen op de juiste momenten in. Want wij kunnen niet alles zelf! Samen weet en bereik je gewoon meer.

Een creatief netwerk

Samen bereik je meer! Dus zijn je plannen groter dan groots? Bereik de slagkracht van een grote organisatie dankzij de vele partner-collectieven waar Studio Angelineau nauw mee samenwerkt.

De wereld van morgen begint vandaag

Laten we aan de slag gaan en zorgen dat je ook écht impact kan gaan maken. We maken graag even kennis met jullie!
    Werk in uitvoering:
    Wij doen ontwerpend onderzoek naar belevingsgerichte manieren voor kinderen om de museumcollectie te ontdekken door ruimtelijke ervaringen.
    Werk in uitvoering:
    Wij dragen bij aan vermindering van het lerarentekort door wetenschappers les te laten geven.